27 August 2010

Fesyen Untuk Abang Botak

Perasan tak y'all? Kadang-kadang kaum adam ni memang lebih selesa tanpa berambut? Kadang-kadang memang rambut they all ni cepat gugur pun. Hihihi. Lagi-lagi time demam Mawi melanda satu ketika dulu. Semua orang mahu botak. Sampai ada dengar cerita nenek ni sanggup suruh suaminya tidur luar kalau tak potong rambut macam Mawi. Ish ish ish. Lihat. Betapa hebatnya orang botak ni. Tapi! Bukan semua wanita suka kan botak ni. Lain la macam Cik RR ni. Apa-apa style pun boleh. Ada rambut bagus. Kalau botak pun bagus jugak. Lagi senang. Nak betulkan tudung suruh beliau tundukkan kepala sahaja. Hohoho.

Entry Cik RR kali ni nak bagi penyelesaian pada y'all yang dah potong rambut setahun pun masih tak panjang-panjang juga. Nak pakai rambut palsu, mungkin ada pengalaman rambut diterbang angin kan. Tak sesuai kalau tengah date dengan awek cun! Malu woo. Hari ini y'all jangan risau! dengan ketiadaan rambut pun y'all masih boleh buat kaum wanita tergila-gila kan y'all. Bagaimana caranya? Berfesyen la dengan kepala y'all derr. Fesyen bagaimana? Jom kita tengok.

Jadi macam mana? Ada yang berminat? Siapa kata kepala hanya untuk rambut? Boleh letak lukisan, hiasan, makanan pun boleh tau.. (erkss makanan?)

2 Beriang Ria:

cik kumbang said...

hehe...lucu betul yang wana ijau ada rama2 tu...

nmpak smart je yang mcm crystal wana putih tu kn...hemoih2~

-Si Riang-Riang- said...

Cik RR kalo nampak si botak dengan rama2 kat atas kepale Cik RR pukul tang tang tue gak. hahahhaha

yup. kalo xder duit time date ngan si botak nie agak2 boleh gadai ase nye ;p

Powered by Blogger.