03 January 2011

Video Hitler Tentang Pasukan Bola (Lawak GILER!!)

Pada pihak-pihak tertentu sila jangan marah. Hanya hiburan semata-mata. Siapa yang makan cili dia lah kena minum air! Kah kah kah. Layan~


Teruskan membaca untuk mendapatkan pesanan sayang daripada Cik RR tulus buat peminat yang tak minat Cik RR.
janji ye akan jenguk belog Cik RR lepas ni?? Please...
Maaf la ya Cik RR memang sibuk sejak akhir-akhir ni sebab dah nak masuk belajar balik selepas 2 tahun meninggalkan zaman belajar (I'm a bit excited, and nervous at the same time!). Jadi keadaan memang kelam kabut la, sebab nak siap-siapkan barangnya lagi. Dengan hari tu dekat seminggu modem internet ada masalah lagi. Jadi tak dapat lah online. Insyaallah lepas ni kalau ada masa Cik RR online la ya. Tapi seminggu dua ni kena lupakan la sebentar nak pergi online semua lagi. Sebab Cik RR tak bawa laptop. (Beg baju nya pun dah penuh satu kereta) Paling rasa sedih nak berpisah mesti la Farmville Cik RR. Huk huk huk. Ehem. Sekali lagi maaf pada semua kawan-kawan Cik RR. Jangan lupakan Cik RR ya dan Nuff Cik RR! Kalau singgah ada iklan tu klik-klik la ya. Moga allah merahmati kalian. Salam sayang dari Cik RR. Muaaahh!!

1 Beriang Ria:

Izzul Amir said...

surely sya jenguk ^^

Powered by Blogger.