16 November 2010

Apa Yang Boleh dan Tidak Boleh Semasa Temujanji Pertama


Tips yang memang sesuai untuk you all yang tak pernah ada pengalaman langsung dalam bab temujanji ni. Tapi paling penting apa yang patut you all tak lakukan masa temujanji ni. Takut jugak hal bodoh yang you all selalu kan tu masuk dalam list. Ha! Baik tengok! Teruskan membaca untuk melihat gambar-gambar menarik.

















2 Beriang Ria:

Sarah-rah-rah said...

gambar yang first tu yang paling tak boleh belah :P

-Si Riang-Riang- said...

ahaha. kalo beskal bonceng kat belakang ok gak what.. romantik ;p
cume sajek mamat tue gune beskal sarkas.. ahaha

Powered by Blogger.