25 September 2010

Britney Spears Yang Unik


Masa zaman rumaja Cik RR (sekarang dah dewasa sikit) dulu, memang Cik RR suka sangat dengan Britney Spears. Kira tahun 1999 tu memang top gila la Britney. Siap hafal, print lirik dalam kertas bagai. Tapi fesyen tak pernah ikut la. Sebab ayah Cik RR masa tu agak kawal ketat fesyen yang dipakai kami. Nasib baik la sampai sekarang Cik RR tak cepat kena kejutan fesyen. (alhamdulillah).

Tapi nak dijadikan cerita Ratu Pop a.k.a. Britney Spears ni ada keistimewaan dan keunikan dia selain daripada menyanyi. Nak tahu apa? Teruskan menonton video ini. Di mana Britney bernyanyi sambil menunjukkan lidahnya. Ramai yang tidak perasan dan melihat ia seperti biasa. ya! Cik RR pun tak pernah anggap ia nya perkara pelik.


Sehinggalah suatu hari seorang kawan memberitahu "kau tak pelik ke?" dibuatnya slow motion dan barulah Cik RR melihat ianya sebagai sesuatu yang pelik! Tapi pelik yang seksi. dan sebenarnya ianya UNIK :) dan hari ini Cik RR nak beri cabaran pada y'all. Buat sama seperti Britney lakukan di depan cermin dan lakukannya (keluarkan lidah) ia tanpa y'all kelihatan bodoh. Sukakannya?

dan seperti biasalah, kalau Cik RR menyuruh pastinya Cik RR akan lakukan dahulu dan hasilnya?? Sangat menghampakan. Cik RR kelihatan orang gersang (err jangan salah faham dengan kegersangan saya) melihat aiskrim ketika bulan puasa. Hohohoh. Agak-agak Cik RR buat depan mak Cik RR mau kena tampar ni. Hihihihi.

0 Beriang Ria:

Powered by Blogger.