05 August 2010

Boleh Tolong?

Ni Riang-Riang nak minta kerjasama y'all ni. Kalau boleh Riang-Riang nak y'all yang follow Riang-Riang tu tinggalkan la link untuk Riang-Riang pergi ke blog y'all. Bukan apa, Riang-Riang tak mahu la ada yang terasa hati Riang-Riang tak menyinggah ke blog y'all balik. Keadaan sebenarnya, Riang-Riang tak nampak link blog y'all. Cik Riang-Riang sebenarnya bukan apa. Kadang-kadang y'all follow Riang-Riang, dan dah tentu la Riang-Riang tak kenal y'all. Jadi nak kenal la serba sedikit orang yang sudi jadi kawan Cik Riang-Riang ni.

Tapi nak kenal macam mana kan kalau kat profile takdak pon link nak ke blog y'all. Sedih Riang-Riang. Rasa macam nak minum air sirap tapi terminum air milo je pulak kan? (err,apa kene mengena?) Jadi siapa-siapa yang rasa nak Riang-Riang follow tu jangan la segan silu bagi link. Riang-Riang follow, lepas tu y'all follow la balik pulak kan. Ha jangan la menyombong pula. Yerla orang berbudi kita berbahasa, orang follow kita, kita follow balik la kan?

Bukan nak cakap Riang-Riang tak ikhlas. Ikhlas noo. Cuma nanti tak nak Riang-Riang je tahu update y'all. Update Riang-Riang y'all tak tahu dan begitu la sebaliknya. Kalau itu kita panggil kawan berat sebelah. Hohoho. Taraf orang macam ni macam artis perasan Hot gitu. Okeyla y'all itu sahaja. Muackss~

5 Beriang Ria:

cik kumbang said...

phoonn phhoonnn...ngeee~
(sj nyibuk) =p

-Si Riang-Riang- said...

pin pinnn.. jalan jem ek cik kumbang..
lalala~

Un Phat Lee said...

minum sahaja air kosong.nanti hilang dahaganya itu.(Ape ak cakap ni?damn) XD

-Si Riang-Riang- said...

terima kasey bagi cadgn tue.. hilang gak dahaga ni. (asal aku layan plak nie???!!)

nabilah_2908 said...

sy pun pernh post n3 tntg ni...tp xde respond drpd yg terlibat..yg tk terlibat tu adalah...

jom ke APA KATA HATI pulak,
YASSIN UNTUK SI PEROKOK

Powered by Blogger.