15 August 2010

Bila CELCOM Broadband Mengganas

Assalamualaikum y'all. Rindu Cik RR tak? Hohohoh. Rasa macam dah sebulan tak jenguk blog Si Riang-Riang ni. Sebenarnya kan y'all,Cik RR sebenarnya nak bergosip ni, tapi teringat puasa pula kan. Jadi terpaksa la pendamkan perasaan nak bergosip yang meluap-luap gitu kan. Takperla, nanti jela cerita nya nanti ya Mak Bedah, Mak Senah, Pak Mail.
Okay kali ni kita teruskan dengan iklan Celcom yang superb dan kreatif.
Plug In. Blast Off.

Plug In. Far Out.
Plug In. Watch Away.
Pesanan Khas untuk Celcom Broadband;
Jangan buat iklan gilos superb dan kualiti iklan tu sampai ☆☆☆☆☆ gitu kan, tapi mutu perkhidmatan masih di tahap ☆. Tak sesuai. Cik RR tak suka tau!

6 Beriang Ria:

cik kumbang said...

wah2...sangatlah melampau...hohoho

intan said...

setuju 100% la dgn pndapat cik RR tu..
sy pon x suka tau!!

-Si Riang-Riang- said...

cik kumbang saper melampau??

-Si Riang-Riang- said...

cik intan kita pelanggan kan. kene la besuara. hoho. customer service diorang ni pon tahu hapal skrip jek. asal kol musti cakap ayat sama. tak seswaiiii.

cik kumbang said...

iklan itu maa...

-Si Riang-Riang- said...

hohoho. ingtkan Cik RR tadi ;p

Powered by Blogger.