26 July 2010

Rumah Telur

Banyak betul pilihan rumah sekarang. Kali ni Riang-Riang nak menunjuk-nunjuk pula kat y'all rumah telur rekaan syarikat dmvA.
Jom tengok macam mana rumah ni berfungsi
Rumah ni memang lengkap seperti rumah yang y'all duduk tue jugak. ada bilik air, ada dapur, dan tempat untuk y'all tidur :)
tadek beza sebenarnya. Cuma hanya ruang rumah sahaja dikecilkan skalanya.

Ini pula ialah proses pada peringkat permulaan dalam pembikinan menyiapkan rumah telur ini

9 Beriang Ria:

cik kumbang said...

wah..bestnya kalo ada umah cmni..hehe...menarik

-Si Riang-Riang- said...

ehe. kalo ader duit uma invisible pon bule wat cik kumbang ;p

cik kumbang said...

ngeee~ =p

-Si Riang-Riang- said...

cik kumbang nye URL blog tadek ke? nak gak jenguk :D

cik kumbang said...

ada..hehe
http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com

si riang-riang..kalo cik kumbang nak copy post2 menarik kat blog nie and paste kat blog cik kumbang bole?

nnt cik kumbang link kan ke blog si riang-riang...=)

-Si Riang-Riang- said...

boleh.. tapi belog Riang-Riang nie mmg ta bole right click la sayang.. macam mane ek?

cik kumbang said...

ngeee..ta pe...ada cara...bole eh...cik kumbang amik gmbr2 je...tQ =)

-Si Riang-Riang- said...

boleh sahaja. dgn bebesar hati ^___^

-Si Riang-Riang- said...

boleh sahaja. dgn bebesar hati ^___^

Powered by Blogger.