26 July 2010

Pengantin yang Menawan

Pengantin ni memang pengantin yang paling 'lawa' y'all akan pernah tengok selama hidup y'all. Tapi, siapakah gerangan pengantin ini? Artis kah? Penyanyi kah? Bibik yang memenangi pertandingan Ratu? Sehingga boleh masuk ke belog Riang-Riang nie. Jeng jeng jeng. Teka dulu. Siapa pengantin yang menutup muka ini. Kejap lagi Riang-Riang bagi jawapannya.


Cantik kan rambut die y'all. Tergode tak?

Nak tahu? Ingin tahu? Mahu tahu? Perlu tahu? Hehehe, macam tu kena la teruskan membaca untuk melihat pengantin ini sedang begembira di Hari Bahagia nya.

Wah! ade jambang bagai kan.


Yeah! Inilah di pasangan pengantin yang ditunggu-tunggu


Nama pasangan pengantin nie la, tak kan nama nenek jiran sebelah bapak I pulak


Berdiri tak sama tinggi, serius korang tak secocok


I la isteri you yang mengancam auwww


Bunga nie I tak nak baling. tapi nak wat makanan tuk kambing I makan


Kami la Charlie Angels. Tapi sape ye paling pelik antara 3 nie ek?


Tajuk depan akhbar "Suamiku kawin 10" yang no 10 tue jek len dari isteri yang laen.


Time tabur kulit pisang


asal la orang letak candle ngan bunge giler besar kat sini yank. xnampak I muke you


kite nie gile romantik kan yank


nampak tak kek kita? 4 tingkat you. sama la dengan hubungan kita. 4 tahun jek. pastue I ceraikanlah you. opsss


serius tul muke pengantin jantan ni


aaaaaaa




Yep pasangan 'sejantina' sudah disatukan akhirnya. Tapi pelik gak Jamil ni bukan nama Islam ke? Entahla. Anyway dulu pun Riang-Riang pernah cerita pasal perpisahan sorang artis Hollywood ni dengan pasangan songsangnya. Tapi y'all jangan ingat Riang-Riang menyokong pula hubungan sebegini. Cuma Riang-Riang nak tunjukkan sahaja pada y'all dunia ni macam-macam. Dekat Malaysia pun banyak golongan sebegini,Riang-Riang pasti suatu hari nanti mereka akan berubah. Cuma apa yang Riang-Riang nak nasihat di sini,kita yang lahir-lahirnya beragama islam ini harus bersyukur dan jadikan Islam itu sendiri sebagai sempadan dalam apa sahaja perbuatan kita dan iman sebagai pertahanan supaya tidak hanya mengikut kata nafsu tanpa menggunakan akal yang seharus-harusnya tahu membezakan mana yang baik dan mana yang salah.
"Allah telah menciptakan manusia itu berpasang-pasangan" TAPI! kita harus tahu pasangan kita adalah lawan sejenis bukan sama jenis

2 Beriang Ria:

kurawk said...

entry ni same laa ngan entry saya??

sini

-Si Riang-Riang- said...

nama pon di internet ^___^
janji xclaim bahan org len as diri punyer sudeyhh. kan? :)

Powered by Blogger.