12 July 2010

Clay Aiken & Reed Kelly Sudah Berpisah

yep satu lagi pasangan "sejantina" tidak lagi sehaluan.

Berita ini Riang-Riang dapat kat myspace you all. Itupun kalau y'all percayakan lagi Myspace la. Bintang dari American Idol Clay Aiken dan Bintang Broadway Reed Kelly telah dilihat memutuskan hubungan mereka dekat myspace si Kelly nie. Mungkin y'all kat Malaysia ni xheran kot sal hubungan artis-artis barat ni kan. Yerla pasangan cam ganti baju gitu. Okay kita imbas semula kisah diorang ni yang dolu-dolu, 1st time waktu Riang-Riang dengar sal pasangan ni masa tu Disember 2008, pastue masa Januari 2009 bila kecoh kat myspace ni gambar diorang amik sama-sama yang menunjukkan memang diorang tengah in love baek punyer. Habeh citer tue Riang-Riang memang kurang la dengar citer diorang ni. Tapi tiba-tiba panas balik kat myspace bila kawan Riang-Riang dok habaq yang Kelly dah update status dia jadi 'single'.
Bukan tu je y'all Kelly masukkan lagu Christina Aguilera "You Lost Me". Jadi apa lagi maksudnya y'all? HABIS SUDA.

HABIS SUDA y'all, abis suda. Tapi apa-apa pun Si Riang-Riang ni kagum la sebentar kalau diingat-ingat kembali sebab si Clay dengan Reed ni mampu hidup bersama agak lama la jugak. Lagipun sekarang kan memang Clay ni dah ada anak. Ha jangan tak tahu y'all Clay ni jadikan BFF nya Jaymes Foster tu as ibu tumpang. Mungkin la pasal hal ni Riang-Riang rasa susah kot si Reed ni nak pikul tanggungjawab sebagai "Bapak Tiri" gitu. Tapi macam Riang-Riang cakap tadi la diorang ni manage to stay together for a considerable amount of time jadi Riang-Riang rasa pasti mereka berdua ni ada sebab kuat kenapa berpisah.

Ada ura-ura yang Riang-Riang dengar pulak, yang si Clay ni curang kat Reed. Macam susah nak percaya la pulak. Sebab ikutkan karier si Reed ni yang buat persembahan untuk Broadway Bares awal tahun ni telah menunjukkan semua all the booty bounty (yang si Clay 'suka' tue) dalam masa mereka masih pasangan gitu. Wah! korang semua ni. teruja la tu Riang-Riang cakap booty bounty. Tengok video bawah. Tapi kanak-kanak jangan layan pulak. 21SX okey
video
geli Riang-Riang tengok video ni.
Jadi y'all pun sume mesti boleh agak kan kenapa Riang-Riang tak percaya yang Clay Aiken pulak curang. Tapi apa nak buat, dua orang ni tak mahu komen apa-apa jadi Riang-Riang pun tak boleh la bagitahu apa sebenarnya terjadi. Mengikut Reed punya keadaan, er bakat maksud Riang-Riang. Rasanya Reed tiada masalah kot nak cari seseorang yang boleh 'menghangatkan' dia setiap malam. Sama la jugak dengan Clay yang ada baby nya.

0 Beriang Ria:

Powered by Blogger.