11 November 2010

Teknik Mempertahankan Diri Untuk Wanita SAHAJA

Berserta dengan translation :)

1- Wah amani!! (sambil tangan menuju ke dada)
2- Bongkokkan badan anda sedikit untuk memberi anda ruang untuk mempertahankan diri
Baca sampai habis. Jangan sekerat jalan ja..

3- Terus jengketkan badan anda untuk menggunakan kepala anda yang keras itu untuk menyapa 'peminat' anda itu.

4- Kemudian jangan beri peluang pada 'peminat' anda meminta tanda tangan anda. Terus sahaja menyepak 'bawah' mereka dengan berlatar belakangkan lagu "Beat It"

5- Kemudian gunakan siku anda dengan tujuan 'peminat' anda tahu setiap kali berjumpa harus menunduk tanda hormat

6- 'Peminat' anda tidak mahu? Teruskan berkomunikasi dengan kepala lutut anda pula. Pastikan kepala lutut anda dan mukanya bertembung. Jangan berhenti selagi gigi palsu mereka tidak tercabut.

7- Apa? Peminat anda kata mintak maaf? Salah dengar tu. Angkat kaki anda sama paras dengan muka anda. Kemudian terus menghayunkan nya sekuat hati atas badan 'peminat' anda. Pastikan ia dilakukan dengan sepenuh tenaga. Pastinya ia akan melegakan kesakitan dan sengal-sengal badan 'peminat' anda.

8- Akhir sekali hentakan haruslah disusuli dengan kasut but (kalau sempat tukar). Guna kasut besi pun okay jugak. Ingat hentakan yang kuat di badan mereka mampu menyelamatkan anda. Anda haruslah lari selepas ini meminta pertolongan orang ramai dan bukannya mengambil popcorn sambil gelakkan melihat mereka.

Sekian terima kasih :)

6 Beriang Ria:

intan said...

wah!!bagus ni!!
thx cik RR!

-Si Riang-Riang- said...

welekem cik intan :)

nurulfaridah said...

gud tips ;)

nurredvelvet said...

hahaha.bgus lah.nampak sng jek

-Si Riang-Riang- said...

ida ; yup... :)
nurred ; senang. nak praktik tue susah ;)

Anonymous said...

He3..arigato..nk praktik la nanti..^^

Powered by Blogger.