24 August 2010

Wanita dan Err. Bulu Ketiak

Selalu nya kalau kita nampak lelaki dengan bulu ketiak pekara biasa kan? (okay. tipu. Cik RR geli jugak)

Tapi biasakah y'all jumpa gurl kembang-kepak tangan beliau dengan bulu ketiak? Yang paling tak syiok nya y'all nampak apa yang y'all tak patut nampak. Bulu Ketiak giler banyak!!!! Ngeri siot. Kalau Cik RR nampak sumpah mimpi ngeri setiap hari.

Sekarang Cik RR nak tunjukkan beberapa gambar untuk y'all mimpi ngeri. Hohhoho. Teruskan membaca untuk melihat kompilasi wanita-wanita bergandingan menunjuk bulu ketiak mereka dan paling penting ada video baik punya untuk y'all di akhir post and it's all about rambut di ketiak


Jadi nasihat Cik RR pada y'all sila la jaga kebersihan diri. Memang nampak tidak senonoh kalau wanita berbulu ketiak. Mungkin-kah trend? Kalau betul lupakan jela niat nak ikut. Sebab Cik RR dan bukan sahaja Cik RR semua orang kat dunia ini akan menyampah dengan you okay. Sekarang saksikan cikgu comel + cun
nak mengajar, tapi anak-anak murid dia tak dapat terima keadaannya. Mengapa dan kenapa? Play untuk mengetahuinya ;)
Cikgu oh Cikgu
Pengajaran : Walau muka kita cantik mana, badan putih mana, tapi lelaki memang tak boleh terima kalau awek dia ada bulu ketiak. Jadi, sila gunting bulu ketiak y'all bila ada masa. Hohoho

4 Beriang Ria:

Miss Izah Mohamed said...

geli gelemannnnnnnn!
aiyaaa..... pjg tuuuu...

-Si Riang-Riang- said...

miss izah ; nama pun bela. katanya nak sampai cecah tanah ;p

MiMiEy :) said...

eiii~
x senonoh + jijik.
dah tau nak pakai seksi tunjuk ketiak cukur la dulu.
bingung betul mereka

-Si Riang-Riang- said...

mungkin malu nya seorang wanita itu sudah hilang? ^^

Powered by Blogger.