04 August 2010

Tadek Motip.


penat godek ais dalam tehsusu ni dan tada.. Inilah hasil tak senonoh selepas perbuatan itu

Sila jangan bakar belog cik Riang-Riang lepas tengok gambar di bawah ini. Sesuai dengan tajuk post yang sudah diberi di atas Tadek motip. Apa sahaja terjadi selepas tengok gambar ini, Riang-Riang tidak akan bertanggungjawab. Malah ini semua gara-gara keyboard Riang-Riang yang mula menggila pagi tadi. Pandai-pandai jek tulis sendiri. Tak tahu la apa masalahnya kali ni.

Mungkinkah itu satu petunjuk supaya Riang-Riang minta ayah beli keyboard yang lain? Sila nantikan di episod akan datang. Apa-apa pun y'all layan la gambar tadek motip ini. dan senyum :)



sekarang Riang-Riang terpaksa online guna lappy yang bekilo meter jauhnya dari semua orang dan hidupan. Huk huk huk.

2 Beriang Ria:

diraja22 said...

ok gak.. abstrak pic..

-Si Riang-Riang- said...

@diraja22 okey?? wah.. ingt pgg minyak tanah td nak simbah kat belog nie.. ;p
tQ

Powered by Blogger.