12 August 2010

Mission Possible

-Mencari Identiti Diri-
Alhamdulillah, hari ni ayah Cik RR bawak balik CPU dari berubat,
bayangkan, selepas dekat seminggu Cik RR berhempas pulas update blog tanpa PC. Rasanya terlalu sukar bagi Cik RR yang dah biasa bekerja dan duduk di depan PC berbanding menggunakan laptop dan bukan itu sahaja semua fail yang Cik RR simpan di dalam PC sememangnya Cik RR tak buat file back up. Jadi ini menyulitkan keadaan bila ruang kerja Cik RR (tanpa PC) sangat panas, dan sempit malah jauh dari pandangan orang ramai. Bila puasa ni emosi cepat naik. Jadi bila panas mula la nak cari salah itu salah ini. Hohoho.
Apa pun entry Cik RR kali ni nak beritahu dekat y'all yang Cik RR minggu ini akan kurang update berikutan masa yang kurang mengizinkan. Tapi insyaallah Cik RR akan cuba untuk curi masa untuk update blog kesayangan Cik RR ni.
Ya allah permudahkan urusan aku esok
Terima kasih sekali lagi pada semua kawan Cik RR yang sudi datang ke blog Cik RR ni. Insyaallah bila urusan Cik RR sudah siap, Cik RR akan roger y'all okay. Selamat Berpuasa dan jangan nakal-nakal. Assalamualaikum ツ

Salam Sayang,
Cik Riang Riang ◕‿◕

2 Beriang Ria:

intan said...

bulan puasa ni banyak2 kan bersabar ye cik RR :D

-Si Riang-Riang- said...

Terimas ya Cik Intan. Nasihat Cik Intan, Cik RR simpan baik-baik :)

Powered by Blogger.