09 August 2010

Contest Happy Moment

Jeng Jeng. Inilah dia y'all, banner untuk contest yang Cik RR nak sertai pada hari ini. Dapat jemputan khas lagi gitu dari tuan rumah. Hohoho.
Mula-mula nak bagitau kenapa Cik RR join contest ini dan kenapa y'all kena join. Sebab utamanya y'all, kerana syarat nya yang simple sangat. Jom kita tengok :)

1. Menjadi Follower Blog Ayuni84.blogspot.com
Hoyeh senang nyerrr
2. Letak banner contest dengan gambar "Happy Moment" y'all
Ni kat bawah nie Cik RR dah letak dah.

Cik RR Menggedik dengan Tersayang
Inilah dia happy moment Cik RR bersama teman masa Cik RR Tingkatan 6 gitu. Wah agak-agak y'all mana Cik RR ya? Op kos la yang paling depan dan menggedik sakan tu kan.
Soalan dari Makcik sebelah rumah : Kenapa Cik RR pilih gambar ni?
Jawapan tulus ikhlas dari Cik RR : Sebab masa ni kawan-kawan nakal Cik RR ni buat suprise birthday party untuk Cik RR. Sempat snap gambar sebelum acara 'mengenakan' Cik RR dijalankan gitu. Terharu oh!
Hohoho Tengok gambar ni tiba-tiba nak nyanyi lagu hepi hepi. Nama tempat Cik RR ni pun HAPPYPLACEFOREVER kan. So contest ni memang kena la kan dengan Cik RR.

Okay syarat terakhir sebelum submit penyertaan Cik RR. Tag 2 orang kawan. Hohoho. Ini senang je. Cik RR tag ya.
Tag 2 Kawan Cik RR (undian dibuat selepas senamrobik)
1. Cik Intan
2. Cik Kumbang

Y'all apa lagi. Tak kan baca je? Tak reti nak join?? :)
Tarikh Tutup 26 September 2010.

7 Beriang Ria:

cik kumbang said...

alamak...terus TERpengsan bila baca yang laz tu...uwaaaa

wajibal ghunnah ke nie...huhu

cik kumbang said...

ta pe ta pe...nanti cik kumbang join eh...24 september eh..ngeee~
=p

-Si Riang-Riang- said...

Cik Kumbang taperr. die suh tag jerr. Cik RR ngan Cik Kumbang kan da geng kat belog nie. ekekeke. tu yg pilih tu.
nak join ke idok terpulang :)

intan said...

thx cik RR :)
nnt bila free sy buat tag cik RR ni ye :p

-Si Riang-Riang- said...

ok cik intan
wuhuuuu~ :)

cik kumbang said...

ala..kuciwa la...penat den wat post tuk contest nie..skali g usha blog tu wupanya da tutup...kata 26 septmber bawu tutup...huwaaa...sedey (T_T) sob3

-Si Riang-Riang- said...

@cik kumbang kalo ikutkan ayat yang dituleh owner mmg 26 sept. tatau la Cik RR ngape tutp awal..

Powered by Blogger.