31 July 2010

Susu yang Lemak Berkrim

Cuba bagitahu kat Riang-Riang siapakah di antara y'all ni yang benci nak minum susu? Angkat kaki. 1, 2, ... 45 orang! Apekah? Y'all jangan gitu [sambil buat jari] no no no okay. Susu harus diminum kerana ........

Riang-Riang suka sangat minum susu, jadi y'all semua kena gak la suka minum susu. lol. Bukan itu sahaja,tapi kerana susu ini bagus bagi kesihatan kerana kandungan kalsiumnya yang tinggi dan baik untuk tulang y'all semua tue. Kita tak nak la nanti umur 30 tulang dah kerepot sana sini.

Okay mungkin kebaikan susu ini masih tidak dapat merubah pendirian y'all. Tapi! mungkin 'benda' ini dapat merubah pendapat y'all yang benci susu. Susu superb delicious! Nda percaya? Jom tengok....

Lihat sahaja muka-muka Riang gembira wanita-wanita nie bila dapat susu. Belum minum lagi. Shedap Oh! :)

: Minum la susu untuk kebaikan kita bersama. Nanti kalo ada masa belanja la Riang-Riang minum susu, tapi low fat punya ya? Nak jage badan katakan. Hik hik hik :)

2 Beriang Ria:

fiD said...

pembaziran susu tuuuu....

-Si Riang-Riang- said...

fid ; hahaha.. nak wat camno....

Powered by Blogger.