22 July 2010

Model yang Mantop

Model ini sangat terkenal kerana 'natural beauty' nya. Malah tidak dinafikan mungkin ada di antara y'all dah jatuh hati dengan kecantikannya. Sebagai seorang manusia, Riang-Riang pun terkedu melihatnya. Terkedu bukan kerana kecantikannya. Tapi terkedu kerana 'benda' itu hilang sebenarnya tiada pada model cantik ini. How come?!!! Tertanya-tanya? Riang-Riang bagi klu. Cube y'all tenung lama-lama model ini, tapi jangan sampai jatuh hati ya guys,(nanti menyesal) dan y'all akan perasan apa yang takde kat model ni. Erksss.

Masih belum dapat jawapannya? Teruskan membaca untuk mencari 'benda' yang hilang itu :)
Rasanya y'all dah boleh agak kan 'benda' apa yang hilang itu. Memang la 'benda' itu tadek. Sebabnya..... Lihat gambar di bawah ini :)
Yeah tepat sekali y'all. Dia sebenarnya adalah seorang model lelaki terkenal di China yang di make-up menjadi wanita. Pada y'all yang jantina sama dengan dia ni agak-agak dah terpesong tadi. Sila-sila la bawak istighfar ya y'all. Hehehe.

6 Beriang Ria:

izyanty collection said...

muka cam prempuan heheh...tapi memang banyak pun kalau mamat2 korea, jepun, sebab diorang cute sangat

-Si Riang-Riang- said...

tuela. tgk 1st time mmg ckp cntiknye gurl nie. biler tau.. ooo. tekedu suda.. ekekek

iEra naDiRa said...

lelaki ek ?? Ouhh . =.=''

-Si Riang-Riang- said...

yup! aha:)

Cahaya Mata(^^,)/ said...

wah!!! cute gler seyh.... (^^,) saya tau apa yang "tiada".... =p

-Si Riang-Riang- said...

hehehehe. dah tau? betul? ap yag tadek? ;p

Powered by Blogger.