19 June 2010

SPECIAL Post

BIRTHDAY OF MINE
()----()-----()----()
||--—-||-—-||-—-||
{*~*~*~*~*~*~*~*}
-@@@@@@@@@@@@@@@
{*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*}
.--@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
--{~*~*~*~*~*~*HAPPY~*~*~*~*~*~*}
--{~*~*~*~*~*~*BIRTHDAY ! ~*~*~*~*}
--{~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*}
--@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

19 June 2010
walaupun arini bukanlah sehebat birthday yang dulu (sebenarnye dulu pun tak hebat) Tapi aku boleh gerenti tahun nie lagi bermakna dari wishes dari kengkawan yang dah ta rope kawan skang. sebab aku dapat all warm wishes dari kawan facebook seluruh dunia. Chile, Japan, Indonesia, Switzerland, California, Turkey, Eygpt, India, China dan banyak lagi. Terima Kasih bebanyak. Walaupun kita ta saling mengenali tapi sume wish tue wat aku speechless. mule-mule ingat tadek saper kesah. ta sangke pagi sampai sekarang (2.52 P.M.) pun ade masih wish birthday aku.

bangun pagi dengan air liur beterabor lagi, tekezot 1 family pegi wish kat aku. ehehe. *senyum kekambingan* kol 12 malam tadi paling meaningful. sis && mak wish. saper yang birthday bulan June nie SELAMAT HARI LAHIR!! :)


Sayang Mak sangat-sangat



tetibe jek wat post special bagai kan? haha. suke ati la blog aku. hahaha
Powered by Blogger.